Košarkašice Radivoja Koraća bolje od Vrščanki

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2015, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkašice Radivoja Koraća bolje od Vrščanki

U prvoj utakmici duplog programa u Milenijumu, Radivoj Korać je u 16. kolu prve ženske košarkaške lige savladao ekipu Vršca sa 69:60.

Domaće nisu pružile ozbiljniji otpor šampionkama države. Najkvalitetnija ekipa u ligi dominirala je u skoku, manje grešila, igrala organizovanije, stekla dvocifrenu prednost u drugom periodu, a na poluvremenu je već bilo 40:21 za Beograđanke.

Tu razliku gošće su zadržale i u trećoj četvrtini, trener Miloš Pavlović >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odmarao je Ivanu Brajković, Tamaru Kapor i ostale iskusnije prvotimke pa su Vrščanke do kraja ublažile poraz.

Najefikasnija Marina Mandić 20 poena, Ines Čorda 16, kod gošći Kapor 15, Jakšić 13 poena uz 11 skokova.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.