Kalinić u Fenerbahčeu za milion evra!

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Avg.2015, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalinić u Fenerbahčeu za milion evra!

BEOGRAD - Košarkaški klub Crvena zvezda potvrdio je transfer reprezentativca Nikole Kalinića u Fenerbahče i saopštio da je turski klub za njegov prelazak platio sumu od milion evra.

"Na adresu kluba sa Malog Kalemgdana prva zvanična ponuda stigla je 29. jula, a dva dana kasnije precizirani su svi detalji o prelasku Zvezdinog reprezentativca >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u redove tima iz Istanbula. S obzirom na to da je Kalinić imao važeći ugovor sa crveno-belima, Fenernahče će na račun Crvene zvezde uplatiti obeštećenje u iznosu od milion evra. Na ovaj način Zvezda je ove godine oborila još jedan rekord, pošto je transfer Nikole Kalinića u Fenerbahče najveći u istoriji kluba", navodi se na sajtu prvaka Srbije i regionalne ABA lige.

Kalinić je prošle sezone pružao izvanredne partije i dao ogroman doprinos u osvajanju tri trofeja.

U najuspešnijoj sezoni u istoriji kluba Kalinić je u Evroligi prosječno bilježio 9,2 poena, 3,4 skoka i dvije asistencije po meču, a u ABA ligi imao prosječni učinak od 10,2 poena, 4,1 skok i 1,5 asistencija.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.