Kakav maler - Aranitović obnovio povredu kolena!

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2016, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav maler - Aranitović obnovio povredu kolena!

Košarkaš Crvene zvezde mt:s Aleksandar Aranitović obnovio je povredu kolena koja ga je odvojila od parketa u prethodnih jedanaest meseci.

Jedan od najtalentovanijih mladih košarkaša u Srbiji Aleksandar Aranitović (18, 195 cm) pretrpeo je još jedan veliki udarac na samom početku profesionalne karijere.

Mladi košarkaš pokidao je prednje ukrštene ligamente kolena u januaru 2016. godine, a taman >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što je dobio dozvolu da se vrati u trenažni proces dogodio se novi peh.

Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s saopštio je danas da se Aleksandar Aranitović povredio početkom tekućeg meseca na treningu i da je tako obnovio povredu kolena.

"Prvi korak nakon novog peha koji se dogodio Aranitoviću je povratak u Nemačku, gde će ga narednih dana ponovo pregledati lekari koji su ga operisali početkom ove godine" navodi se na sajtu crveno-belih.

Talentovani košarkaš je uoči teške povrede, a dan nakon što je proslavio punoletstvo, potpisao četvorogodišnji profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom mt:s ali će očigledno morati da pričeka još neko vreme da bi se dokazao u crveno-belom dresu.

Prava je šteta što su Aranitovića zadesili pehovi sa ovako teškom povredom jer se radi o momku koji je u perspektivi posmatran kao važna karika u Zvezdi i reprezentativnim selekcijama Srbije.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.