Izvor: Radio Dunav, 20.Feb.2017, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUNAV POBEDIO JEDINSTVO, RASPOLOŽENI ŠUPUT I ODLIČNA POSLENJA ČETVRTINA DONELE TRIJUMF

Košarkaški klub Dunav je u okviru 17. kola Prve lige grupa Sever na gostovanju u Novom Bečeju savladao ekipu Jedinstva sa 79:68 (23:15, 12:19, 18:27, 26:7). Teže nego sto še očekivalo Dunava je zpisao još jednu važnu pobedu u borbi za plasman u viši rang takmičenja. Apatinci su na poluvremenu imali samo poen prednosti, da bi gosti odigrali fantastičnu treću četvrtinu i u poslednji deo igre poneli prednost od osam poena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << /> U četvrtom periodu igre Dunav je zaigrao prepoznatljivo jaku odbranu koja je Jedinsvo svela na svega sedam poena u čitavoj četvrtini, a sa druge strane bili su raspoloženi i u napadu pa su domaćinu ubacili 26 poena i postavili konačan rezultat od 79:68.
Naredni meč Dunav igra pred svojim navijačima, a u goste dolazi ekipa Bačke Topole koja je nanela jedini poraz košarkašima iz Apatina.

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.