KSL: Slavili Mega i Vojvodina

Izvor: TV Arena Sport, 28.Maj.2015, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KSL: Slavili Mega i Vojvodina

Košarkaši Mega Leksa i Vojvodine ostvarili su pobede na domaćem parketu u mečevima koji su se igrali u okviru 11. kola Srpske košarkaške lige.

Mega je upisala peti trijumf u domaćem prvenstvu gde je pobedila Tamiš sa 90:68. Ekipa iz Sremske Mitrovice je predvođena Nikolom Jokićem koji je imao dabl-dabl od 18 poena, 16 skokova i pet asistencija za indeks 41, a Kori Vebster i Marko Kešelj su ga pratili sa >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << po 13 koševa.

Vojvodina je uspela da se izjednači sa Megom na četvrtom mestu sa učinkom 5-6, a protiv FMP najbolji u dresu Novosađana bili su Jeremić sa 19, Radonjić sa 13 i Šešlija sa 13 poena, kome je skok nedostajao za dabl-dabl, dok je Novak dodao deset uz osam asistencija.

Nastavak na TV Arena Sport...






Povezane vesti

U Superligi ništa novo

Izvor: MVP.rs, 28.Maj.2015

Krilni centar Mega Leksa ponovo je poneo MVP priznanje...U sredu, 27. maja, odigrane su utakmice 11. kola Superlige Srbije, a zvanje MVP-a po peti put u poslednjih šest rundi poneo je Nikola Jokić. Mladi košarkaš je predvodio Megu Leks do važne pobede nad ekipom Tamiša. On je na tom meču upisao...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.