KLS:Važna pobeda Tamiša nad Borcem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2014, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLS:Važna pobeda Tamiša nad Borcem

U četvrtom kolu Košarkaške lige Srbije Tamiš je savladao Borac iz Čačka sa 66:56, po četvrtinama 13:20, 22:10, 20:13, 11:13.

Tamiš je veoma loše počeo utakmicu, pa je Borac u prvih četiri minuta imao prednost od 9:0. Ipak, serijom trojki Davora Peraka i Dušana Kruščića Pančevci su potpuno preokrenuli rezultat i od tog trenutka preuzeli kontrolu meča.

Prednost domaćih je konstantno rasla, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sve do 14 poena razlike, a na drugoj strani odličnom odbranom nisu dozvoljavali Čačanima da se rezultatski približe.

Na kraju veoma važna pobeda Tamiša protiv jednog od favorita za plasman u Superligu.

Najefikasniji na meču bio je Nikola Maravić iz redova Borca sa 14 poena, dok se kod domaćih istakao Dušan Kruščić sa 13 poena.

Posle četiri odigrane utakmice Pančevci imaju polovičan učinak, a u narednom kolu očekuje ih teško gostovanje Konstantinu u Nišu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.