Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jun.2017, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK CZ: Usvojen finansijski izvještaj, kreiran plan

Košarkaški klub Crvena zvezda donio je odluku o usvajanju finansijskog izvještaja za 2016. godinu i napravio je plan za sljedeću takmičarsku sezonu 2017/2018.

Pred članovima Skupštine kluba je tokom zasjedanja u ponedjeljak na Malom Kalemegdanu bilo osam tačaka, a sjednica je bila prva redovna ove godine.

Osim donošenja odluke >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << o usvajanju finansijskog izvještaja za prošlu godinu, mišljenja ovlašćenog revizora na finansijski izvještaj kluba i plana za narednu sezonu, Skupština je razmatrala i donošenje Odluke o usvajanju zapisnika sa redovne sednice Skupštine u novom sazivu koja je održana 07.07.2016.godine i izvještaj o sportskim rezultatima za takmičarsku sezonu 2016-2017.

Na Skupštini kojoj je priustvovalo 29 od 35 članova.

Predsjednik kluba, koji je ponovo detaljno referisao kompletan finansijski izvještaj u periodu od 2011-2017.godine (prihodi i rashodi) je iznio prisutnim članovima Skupštine i informacije o akciji navijača "Doniraj i dominiraj", dok je pod devetom tačkom "razno" vođena diskusija između članova Skupštine o različitim temama.

Prvi čovjek kluba Nebojša Čović je predložio da naredna sjednica bude polovinom jula.

(NN/b92.net)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.