Jokić: Ma, kakav umor, jedva čekam finale

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2016, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić: "Ma, kakav umor, jedva čekam finale"

Nikola Jokić jedva čeka utakmicu sa SAD-om.

Košarkaški reprezentativac Srbije Nikola Jokić rekao je večeras da će njegova ekipa rasterećeno ući u finalni duel Olimpijskih igara sa selekcijom SAD, ali da veruje da ima šansu da pobedi aktuelnog šampiona ako prikaže timsku igru.

"Nisam mogao oka da sklopim sinoć, finale Olimpijskih igara je velika stvar. Nema umora, ne znam kako je to moguće. Jedva čekamo finale protiv SAD, videćemo kako će biti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Kidamo jedan za drugog, pogledajte kako igramo odbranu. Ima grešaka, ali kada jedan pogreši svi pokušavaju to da poprave. To nas krasi, timski duh i timska odbrana. U meč idemo rasterećeno sa željom za pobedom", rekao je Jokić novinarima u Rio de Žaneiru.

Košarkaši Srbije igraju sutra od 20.30 protiv selekcije SAD u finalu olimpijskog turnira.

"Kada sam igrao za selekciju do 19 godina na Svetskom prvenstvu u Pragu, u četvrtfinalu smo igrali protiv Hrvatske, u polufinalu protiv Australije a u finalu protiv SAD, kao i sada u Riju. Lepo je poredjenje, ali nadam se da neće biti isti ishod finala. Pokazali smo sebi da možemo, da oni nisu ništa posebno. Jeste da igraju u najboljoj ligi sveta i da su ti igrači nosioci svojih timova, ali imamo šanse. Uz našu timsku igru možemo da ih pobedimo. Uvek igramo da pobedimo, jedan za drugoga i uvek ćemo se držati toga", rekao je Jokić.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

JOKIĆ PRED FINALE: Ma kakav umor, kidamo jedan za drugoga

Izvor: Kurir, 21.Avg.2016

..."Nisam mogao oka da sklopim posle meča sa Australijom, finale Olimpijskih igara je velika stvar Nema umora, ne znam kako je to moguće Jedva čekamo finale protiv SAD, videćemo kako će biti Kidamo jedan za drugog, pogledajte kako igramo odbranu Ima grešaka, ali kada jedan pogreši svi pokušavaju...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.