Igokea otpustila Jovanovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2014, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igokea otpustila Jovanovića

Srpski košarkaški trener Vlada Jovanović dobio je otkaz zbog slabih rezultata Igokee ove sezone, saopštio je danas klub iz Aleksandrovca.

Igokea je sinoć doživela sedmi poraz u Jadranskoj ligi, pošto je u utakmici 9. kola izgubila na svom terenu od MZT-a iz Skoplja sa 76:61.

"Sa trenerom Jovanovićem sporazumno je prekinuta saradnja, zbog loših rezultata i razočaravajuće igre. Do izbora novog trenera ekipu ce voditi Milutin Latinčić. Svi igrači su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << trenutno ostali na okupu, a već od danas smo u potrazi za novim trenerom", navodi se u saopštenju kluba.

Jovanović je pre Igokee vodio ukrajinski Donjeck i Partizan sa kojim je osvojio je dve titule šampiona Srbije, jednu u Jadranskoj ligi i dva pehara Kupa Radivoja Koraća.

Klub iz Republike Srpske poručio je da neće žuriti sa izborom novog trenera, iako u opticaju ima nekoliko imena.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.