INFOGRAFIK: Raduljica u zemlji liliputanaca... I Jao Minga

Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2014, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INFOGRAFIK: Raduljica u zemlji liliputanaca... I Jao Minga

Kvalitetom Miroslav Raduljica sigurno zaslužuje mnogo jaču ligu od kineske, ali centar srpske reprezentacije nije klasičan košarkaški profesionalac. To je čovek koji voli avanturu što ste mogli da saznate i iz intervjua koji je MOZZART Sportu dao u maju. A posle "lutanja" po Evropi i zanimljive epizode u NBA ligi ima li šta bolje od egzotičnog putovanja na daleki istok?

Zaradiće se, a videti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i jedna sasvim drugačija kultura.

Raduljica će odskakati. I zbog košarkaškog umeća i zbog sada već kultne brade, ali i zbog visine. Samo ako sretne Jao Minga neće ga gledati u teme. Ostali će ga gledati kao u toranj. Šandong je dobio svog džina.

(GRAFIKA: mozzartsport.com)
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.