Hezonja odjavio Hrvatsku: Ne verujem da ću igrati na Evrobasketu

Izvor: MozzartSport.com, 30.Mar.2017, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hezonja odjavio Hrvatsku: Ne verujem da ću igrati na Evrobasketu

Udarac za Kockaste

Braća Gasol obelodanili su da će sigurno igrati za Španiju na Evrobasketu u septembru, u Srbiji još vlada neizvesnost oko toga kakva će biti sudbina Nemanje Bjelice, a u Hrvatskoj već sada gotovo da su dobili potvrdu - Mario Hezonja neće biti deo nacionalne selekcije. 

Mladi hrvatski krilni košarkaš je u razgovoru za specijalizovani košarkaški portal TrendBasket >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rekao da naredno leto planira da posveti individualnom radu.

"Ne verujem da ću igrati. Dugo leto provešću u radu s Orlandom. Ne želim sad da govorim o tome, ali ne verujem da ću igrati", bilo je sve što je rekao igrač Orlando Medžika.

Hezonja godinama unazad važi za jednu od najvećih mladih nada hrvatske košarke uz Darija Šarića, Anta Tomića i Ivicu Zupca, pa će novi selektor Kockastih, čije se ime još ne zna u ovom trenutku, imati problem već u startu.

Doduše, Hezonja se u NBA ligi nije baš najbolje snašao, pošto nema istaknutu ulogu u redovima Orlanda otkako je stigao pre dve godine iz Barselone.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NBA košarkaš odjavio Hrvate za Evrobasket

Izvor: Telegraf.rs, 30.Mar.2017

Hrvatska košarkaška reprezentacija je uhvatila dobar zalet ka nečemu što bi moglo da doživi vrhunac na Evropskom prvenstvu, ali nenadano se pojavio problem za "kockaste".   ..Igrač koji je projektovan da bude jedan od vođa tima u narednim godinama neće se odazvati na pripreme nacionalnog tima...

Nastavak na Telegraf.rs...

EUROBASKET: Balkanci moraju duplo više da se dokazuju u NBA, danas prvi otkaz reprezentaciji (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 30.Mar.2017

Hrvatski košarkaš je izjavom za ‘TrendBasket’ razočarao tamošnju javnost.. Mario Hezonja je obelodanio da mu je preče da ovog leta radi individualno.. Pre dve godine je Hezonja iz Barselone otišau u Orlando i još uvek nije zaigrao kako može u Americi. Još jedna sezona je za njim ali ni u...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.