Duletov Limož angažovao Slovenca

Izvor: Sportske.net, 28.Jun.2016, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duletov Limož angažovao Slovenca

Francuski Limož angažovao je u utorak još jedno pojačanje za novu sezonu, a novi igrač pojačaće konkurenciju u bekovskoj liniji.

Bivši šampion Evrope Limož u utorak je dobio još jedno pojačanje za novu sezonu, pošto je nakon plejmejkera Zamala Niksona parafirao i Slovenac Klemen Prepelič.

Slovenački internacionalac ima 23 godine i igra na poziciji beka šutera, a prethodnu sezonu proveo je u nemačkom Oldenburgu.

Klemen Prepelič je rođen >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 20. oktobra 1992. godine u Mariboru, a ljubiteljima košarke u Srbiji poznat je jer je u dva navrata nosio dres Union Olimpije koja se takmiči i ABA ligi.

Novi član Limoža ima iskustvo igranja u Evroligi pošto je u sezoni 2012/2013 nosio dres Olimpije i prosečno beležio 8.8 poena i 2 asistencije po utakmici.

Limož će tokom leta napraviti rekonstrukciju tima pošto su ekipu već napustili Leo Vesterman, Hajko Šafarcik i Lester Bo Mekejleb, a svakako će biti još promena.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.