Đorđević spremio spisak

Izvor: Mondo, 25.Maj.2015, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević spremio spisak

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije u utorak saopštava javnosti koji igrači konkurišu za put na Eurobasket 2015.

Foto: MN Press

"Orlovi" uskoro poleću!

Košarkaška reprezentacija Srbije igraće od 5. do 20. septembra na Evropskom prvenstvu, a selektor Aleksandar Đorđević u utorak u podne saopštiće javnosti širi spisak igrača koji konkurišu za mesto u nacionalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << timu.

O nekim imenima već je govorio javno.

Podsetimo, prvenstvo Starog kontinenta ove godine održaće se u nekoliko država: Letoniji, Francuskoj, Nemačkoj i Hrvatskoj, a naša reprezentacija takmičiće se u Grupi B, u Berlinu, protiv domaćina Nemačke, zatim Španije, Turske, Italije i Islanda.

Videćemo za koga se Đorđević odlučio, kao i kada počinju pripreme.

Na prethodnom Evropskom prvenstvu, u Sloveniji 2013, "orlovi" su stigli do četvrtfinala, u kojem su izgubili od kasnije trećeplasirane Španije. U borbi za plasman od petog do osmog mesta, naši košarkaši su zauzeli sedmo mesto, pošto su izgubili od Slovenije, a pobedili Italiju.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NA NOVOM POČETKU: Selektor Đorđević spremio širi spisak za EP u Francuskoj

Izvor: HotSport.rs, 25.Maj.2015

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević u u utorak će javnosti saopštiti širi spisak, odnosno, spisak igrača koji konkurišu za put na Eurobasket 2015.. . Selektor Aleksandar Đorđević za sutra je najavio da će javnosti objaviti spisak od 24 igrača koji će konkurisati...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.