Đorđević: Hvala Banjaluci!

Izvor: RTS, 29.Avg.2015, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević: Hvala Banjaluci!

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević posle pobede nad Slovenijom u prijateljskoj utakmici zahvalio se publici u Banjaluci na sjajnoj atmosferi i poručio da je ta podrška opustila njegov tim.

Srbija je u poslednjoj proveri pred početak >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Evropskog prvenstva u hali "Borik" u Banjaluci savladala selekciju Slovenije 95:88 posle produžetka.
"Želeo bih da se u ime igrača, stručnog štaba i mene lično, zahvalim publici u Banjaluci, koja nas je sjajno dočekala i bodrila tokom cele utakmice. Voleo bih da ta sjajna atmosfera nije bila razlog za opuštanje i slabiji ulazak u utakmicu naše ekipe, jer za igrača uvek bi trebalo da bude dodatni motiv kada igra pred svojom publikom", rekao je Đorđević za sajt KSS.
On je poručio da je slovenačka reprezentacija je odlično pripremila utakmicu i izvukla pouke posle poraza od Srbije u Ljubljani pre samo dva dana.
"Pokušali su da nas napadnu atipičnim petorkama, sa četiri, pa u nekim momentima i pet 'malih' igrača. Želeli su da brzinom odgovore na našu visinu i dominaciju u reketu. Zadovoljan sam načinom na koji smo odgovorili na agresivnu odbranu do granice faula, koju su forsirali Slovenci. Moji igrači su odgovorili na isti način, ušli su u duel i pravu košarkašku bitku".
Selektor Srbije nije bio zadovoljan što su njegovi izabranici promašili čak 17 slobodnih bacanja.
"To je bio i jedan od važnijih razloga što utakmicu nismo rešili u našu korist u 40 minuta, nego tek posle produžetka", zaključio je Đorđević.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DVOJICA SU VIŠAK: Đorđević pred sam put u Nemačku skraćuje spisak

Izvor: Kurir, 29.Avg.2015

BANJALUKA - Selektor Srbije Aleksandar Đorđević još nije odlučio kojih će 12 košarkaša nastupiti na predstojećem Evropskom prvenstvu..."Nećemo još odlučiti kojih 12 će ići na Evropsko prvenstva, nastavljamo sa radom u Beogradu. Svi koji su tu su zaslužili da budu među 12 i nastavljamo...

Nastavak na Kurir...

Đorđević: Hvala Banjaluci!

Izvor: Vostok.rs, 30.Avg.2015, 09:40

30.08.2015. - Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević posle pobede nad Slovenijom u prijateljskoj utakmici zahvalio se publici u Banjaluci na sjajnoj atmosferi i poručio da je ta podrška opustila njegov tim...Srbija je u poslednjoj proveri pred početak Evropskog prvenstva...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.