ĐORĐEVIĆ: Medalja je naš glavni cilj

Izvor: Kurir, 01.Avg.2014, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐORĐEVIĆ: Medalja je naš glavni cilj

Rezultati prethodnih godina nam ne daju za pravo da pričamo o medalji, ali je to ipak naš osnovni cilj. Moramo mukotrpno da radimo i da verujemo da je to ostvarivo, izjavio je Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević

BEOGRAD - Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da je osnovni cilj ekipe na Svetskom prvenstvu u Španiji osvajanje medalje.

"Rezultati prethodnih godina >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nam ne daju za pravo da pričamo o medalji, ali je to ipak naš osnovni cilj. Moramo mukotrpno da radimo i da verujemo da je to ostvarivo", rekao je Đorđević.

Selekcija Srbije u petak putuje za Trst, gde će odigrati tri pripremne utakmice za Mundobasket, ali Đorđević ističe da rezultat nije u prvom planu.

"Sastaćemo se sa ekipama koje su već uveliko u formi. Svi igrači će na predstojećim turnirima dobiti priliku i adekvatnu minutažu. Rezultat nam nije u prvom planu, već da se uigramo za Svetsko prvenstvo. Igraćemo otvoreno, na pobedu, kako bismo što više napredovali", najavio je slektor.

Đorđević je rekao da je reprezentacija dobro trenirala i da je zadovoljan formom igrača.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.