Derozan brojao do 42, Portland u plej-ofu

Izvor: Vesti-online.com, 31.Mar.2015, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Derozan brojao do 42, Portland u plej-ofu

U nastavku prvenstva američke profesionalne košarkaške lige (NBA) Toronto je jutros savladao Hjuston sa 99:96 i ostvrio 44. pobedu u šampionatu u kojem je, osam utakmica pre kraja ligaškog dela takmičenja, doživeo i 30 poraza.

Centralna figura susreta bio je Demar Derozan koji je prvi put u karijeri ubacio 42 poena. Derozan je, pritom, 11 puta bio najviši >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u skoku i bez ikvakve sumnje zaslužio epitet najkorisnijeg aktera susreta (MVP).

Pored Derozana u pobedničkom timu istakao se litvanski reprezentativac Jonas Valančiunas koji je utakmicu završio sa 15 koševa i devet skokova.

U poraženom Hjustonu standardno dobri bili su Džejms Harden i Trevor Ariza. Učinak prvog iznosio je 31 poen, pet skokova i isto toliko asistencija, dok je Ariza, uz 15 koševa, imao osam uhvaćenih lopti i pet asistencija.

Košarkaši Bostona pobedili su Šarlot sa 116:104, dok su Lejkersi posle produžetka slavili u Filadelfiji 113:111. U preostalim mečevima, Grizlisi su savladali Sakramento Kingse u Memfisu 97:83, Juta Džezeri bili su ubedljivi na gostovanju Minesota Timbervulvsima 104:84, dok su Portland Trejlblejzersi trijumfom nad Finiks Sansima 109:86 i teoretski obezbedili mesto u plej-ofu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.