Darko Miličić se go do pojasa veselio uz Baju Malog Knindžu (video)

Izvor: Svet, 26.Apr.2015, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Miličić se go do pojasa veselio uz Baju Malog Knindžu (video)

Nekada najtalentovaniji centar svetske košarke Darko Miličić, od kako je promenio vokaciju i prešao u kikboksere snimljen je u kafani kako se veseli uz Baju Malog Knindžu.
Darko Miličić je pao u trans zbog pevača Baje Malog Knindže, go do pojasa pevao je na sav glas, ispijao flaše piva i kojim je “nudio” i tetovaže na svom telu, piše Alo!
Pre 12 godina na NBA draftu izabran je za drugog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pika iza Lebrona Džejmsa, a nalazio se ispred takvih imena kao što su Karmelo Entoni, Kris Boš i Dvejn Vejd.

Pogledaj vesti o: Košarka,   NBA

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Kad se Miličić provodi uz Baju Malog Knindžu

Izvor: BanjalukaLive.com, 27.Apr.2015, 16:12

Darko Miličić nikada nije krio svoje ponašanje i nije se libio da pokaže strane svoje ličnosti za koje mnogi smatraju da su kontroverzne. Da nije sportista ne bi bio ni primjećen, ali pošto jeste bio profesionalni košarkaš i to drugi pik na draftu iza Lebrona Džejmsa, onda je sve osim sportskog...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.