Danilović na čelu KSS?!

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2016, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danilović na čelu KSS?!

Srbija i dalje čeka naslednika Dragana Đilasa, da li je on pravo rešenje?

Prema izvoru Kurira, trenutno je najbliži poziciji prvog čoveka srpske košarke Predrag Danilović.

Još od kada se povukao Dragan Đilas, svi su bili složni da njegov naslednik treba da bude čovek košarke, pa je u igri bilo nekoliko imena . Dušan Duda Ivković, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Dejan Bodiroga, kao i Predrag Danilović.

Upravo bi on prema pisanju Kurira mogao da bude Đilasov naslednik.

"Danilović se pokazao kao najbolje rešenje, jer je košarkaški čovek i ima iskustva u rukovođenju. Partizan je u njegovoj eri na mestu prvog čoveka kluba postizao najbolje rezultate. Danilovićev glavni uslov da dođe na mesto predsednika KSS bio je da dobije podršku svih relevantnih činilaca u društvu, što je na kraju i dobio", prenosi Kurir izjavu neimenovanog izvora bliskom KSS.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.