Da li je on poslednji mađioničar? (video)

Izvor: MVP.rs, 24.Okt.2014, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je on poslednji mađioničar? (video)

Za neke je najbolji, za druge ne, ali mu se mora odati priznanje da je (bio) umetnik sa loptom.

Kada nekog igrača toliko cenite da svaki njegov potez na terenu pomno pratite, jer nikada ne znate šta bi zanimljivo mogao da uradi, teško je da se pomirite sa činjenicom da verovatno više neće igrati profesionalnu košarku.

Lejkersi su prethodne noći objavili da će Stiv Neš (191, 40) propustiti celokupnu sezonu zbog povrede leđa, što je samo još jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << od udaraca za ekipu iz Kalifornije. Bez namere da ulazimo u previše detalja, ostavljamo vam samo jedan od mnogobrojnih poteza kanadskog košarkaša koji su nas uvek podsećali da je košarka "kraljica igara".

U poslednjih nekoliko godina mnogbrojni plejmejkeri, budući članovi Kuće slavnih, su završili svoje karijere, a neki od njih su zaista bili umetnici sa loptom. Gledajući organizatore igre u najjačoj ligi na svetu teško je naći nekoga ko je toliko dobar sa loptom, bar ne toliko dobar, kao popularni 'Hair Canada'.

(foto: ronaldo7.net)

Nastavak na MVP.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.