Izvor: HotSport.rs, 30.Avg.2015, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVE DILEME: Đorđević krije karte do samog kraja, ko neće ići na Eurobasket?

Sinoćnjom utakmicom protiv Slovenije završen je pripremni period za košarkašku reprezentaciju Srbije uoči predstojećeg Eurobasketa.

Za razliku od većine svojih kolega selektor Đorđević još uvek nije odlučio kojih 12 igrača će voditi u Berlin, a potom i u Lil (nadamo se).
Utakmica u Banjaluci nije otkrila mnogo toga pošto u igru nisu ulazila tri igrača – povređeni Stefan Marković i centarski >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << tandem Vladimir Štimac i Nikola Milutinov.
Pretpostavlja se da će otpasti jedan bek i jedan igrač sa centarskih pozicija. Uprkos toj lakšoj povredi učešće Stefana Markovića nije pod znakom pitanja, a iz te bekovske linije najbliži da ne ide na Eurobasket su Nemanja Dangubić ili Dragan Milosavljević.
Kada su u pitanju centri nagađa se da je Đorđevićeva dilema da li da na prvenstvo vodi Štimca ili Milutinova, a to što nijedan od njih dvojice sinoć nije zaigrao ni minut nikako ne pomaže da pretpostavimo ko bi mogao da otpadne.
U svakom slučaju selektor će uskoro doneti odluku pošto se bliži polazak u Nemačku gde će naša reprezentacija u subotu od 18 sati odmeriti snage sa Španijom, a on je novinare na sinoćnjoj konferenciji za medije zamolio za strpljenje i poručio je “da će za dva-tri dana doneti konačnu odluku”.
U pripremnom periodu naša selekcija je zabeležila čak devet pobeda uz samo jedan poraz od Francuske u gostima, što je navelo FIBA da Srbiju proglasi za prvog favorita Eurobasketa.
The post DVE DILEME: Đorđević krije karte do samog kraja, ko neće ići na Eurobasket? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.