Cvetkovski potpisao za MZT Skoplje

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2016, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetkovski potpisao za MZT Skoplje

Juniorski košarkaški reprezentativac Makedonije Andrej Cvetkovski potpisao je dvogodišnji ugovor sa MZT-om iz Skoplja.

Kako je saopštio taj klub, od devetnaestogodišnjeg Cvetkovskog se očekuje da bude pomoć na bekovskoj poziciji, s obzirom na veliki broj utakmica koji MZT očekuje u ABA ligi i Evrokupu.

Mladi bek, visok 190 centimatera, je prošle sezone igrao za Rabotnički, a ugovor sa MZT predstavlja povratak u makedonski klub, u kome je prošao omladinske >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kategorije.

On je član juniorske košarkaške reprezenzacije Makedonije, a bio je deo kadetske i juniorske nacionalne selekcije.

Andrej Cvetkovski je deveti košarkaš koji je MZT Skoplje angažovao u letnjem prelaznom roku.

Prethodno je doveo holandskog reprezentativca Šarlona Klofa, Amerikance Džoša Skota, Džeremaju Mejsija i Ksavijera Temsa, srpske košarkaše ĐorĐa Drenovca i Uroša Lučića, kao i svog nekadašnjeg igrača Marka Simonovskog.

Pod ugovorom ima i mlade makedonske reprezentivce Ljubomira Mladenovskog i Adema Mekića.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.