Cirkus se nastavlja - Za KK Budućnost Voli važe drugačija pravila!

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2017, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cirkus se nastavlja - Za KK Budućnost Voli važe drugačija pravila!

Veleobrt od juče do danas!

Košarkaški savez je neposredno uoči današnjeg žreba polufinalnih parova završnog turnira skinuo suspenziju podgoričkom klubu.

Iako je u ponedeljak najavljeno da Budućnost neće imati pravo nastupa u nacionalnom kupu zbog toga što je izabrala Evrokup umesto FIBA Lige šampiona, Podgoričanima je ipak ukinuta suspenzija u zadnji čas.

Suspenzija je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na snazi nekoliko meseci zbog odluke Budućnost volija da igra Evrokup, takmičenje koje ne kontroliše FIBA, ali i zbog neizmirenih dugovanja prema nekadašnjem članu Aleksandru Ćapinu.

Budućnost Voli će time dobiti šansu da brani trofej u Kupu, osvojen prošle godine, iako je juče iz KS Crne Gore saopšteno da će na završnom turniru Kupa učestvovati ekipe Mornara, Teoda, Lovćena 1947 i Primorja 1945.

To znači da će Budućnost morati da pobedi Primorje u četvrtfinalu u sredu od 20 sati i tako obezbedi mesto u polufinalu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Neozbiljno, dozlaboga neozbiljno - Budućnosti skinuli suspenziju na dan žreba?!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Feb.2017

Podgoričani neće snositi nikakve posledice što su se umesto za FIBA Ligu šampiona odlučili za Evrokup....Očekivano? Pa naravno, vrlo očekivano. Obrt u poslednjem momentu - košarkaši Budućnost igraće na završenom turniru Kupa Crne Gore!..Neposredno uoči žreba polufinalnih parova završnog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.