CVETKOVIĆ: Zvezda je među 10 timova u Evropi!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Dec.2014, 01:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CVETKOVIĆ: Zvezda je među 10 timova u Evropi!

Bivši plej crveno-belih bio najbolji akter meča između MZT-a i Zvezde za koju smatra da je sam vrh evropske košarke

Košarkaši Crvene zvezde, uz dosta muke, savladali su MZT rezultatom 79:76 i tako postavili novi rekord ABA lige, ali malo je falilo da ih sruši njihov košarkaš na pozajmici u Skoplju – Aleksandar Cvetković.

Sa 19 poena, popularni Cvele je bio najfeikasniji u oba tabora, ali i tvorac onog velikog preokreta sa poluvremena, kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << MZT stigao 20 razlike.

Foto. ABA Liga/MZT Skopje Aerodrom/Dragan Mitreski – Dadi

- Veoma težak poraz. Bili smo tako blizu protiv ekipe koja je među 10 u Evropi. Ovo je veliki motiv za nas da još više radimo. Zvezdi čestitam od srca i želim im dosta sreće. Verujem da je u Skoplju bio veliki praznik košarke i da ćemo se u narednom meču odužiti navijačima – rekao je Cvetković, a na njegove reči se nadovezao i trener Boban Mitev:

- Čestitam Zvezdi na pobedi, ali i mojim igračima na prikazanoj igri u drugom poluvremenu.

RADONJIĆ: ODIGRALI SMO DOBRO U ZAVRŠNICI I OSTALI NEPORAŽENI

Foto: Marko Todorović

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić mogao je da bude zadovoljan igrom u prvih 20 minuta, ali onom u nastavku svakako nije.

- Ostvarili smo novu pobedu, što je i bio naš cilj. Vi znate da igramo u žestokom ritmu, ali bez obzira na to ne smemo dozvoliti protivniku da nametne svoju igru. Međutim, odigrali smo dobro u završnici i završili prvi deo bez poraza – rekao je Radonjić čiji tim već u sredu od 13.00 časova igra protiv Levskog u Bugarskoj.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.