Bobiju konstatovan otok i stavljena mu čizma, u utorak poznato da li može na EP

Izvor: Blic, 31.Jul.2015, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobiju konstatovan otok i stavljena mu čizma, u utorak poznato da li može na EP

Naš košarkaški reprezentativac Boban Marjanović obavio je prvi pregled noge u Los Anđelesu, posle čega mu je konstatovano da ima veliki otok, pa mu je noga stavljena u čizmu kako bi se štitila od napora.

„Boban Marjanović je obavio prvi pregled u Los Anđelesu. Nema preloma, ni tragova preloma, ali mu je rečeno da postoji veliki otok. U subotu putuje za San Antonio. U utorak će biti tamo pregledan, od >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << strane najeminentnijeg američkog doktora za ovu vrstu povreda, koji će samo zbog toga doleteti u grad. Konačan odgovor biće poznat u utorak. Bobiju je noga stavljena u čizmu kako bi se štitila od napora, a sve u cilju smanjivanja otoka”, objavio je Marjanovićev agent Miško Ražnatović na svom „Tviter” nalogu.

On je takođe napomenuo i da će se San Antonio oglasiti o ovom slučaju po dobijanju konačnog medicinskog mišljenja, tako da će tek od utorka biti poznato da li će selektor naše reprezentacije Aleksandar Đorđević moći da računa na centra Sparsa na Eurobasketu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.