Bjelica ide u Minesotu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jul.2015, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjelica ide u Minesotu

Srpski košarkaški reprezentativac Nemanja Bjelica potpisaće trogodišnji ugovor sa Minesotom, vredan 11,7 miliona dolara, preneli su danas američki elektronski mediji.

"Uzbuđen sam što mogu da objavim da nameravam da potpišem sa Minesotom i ispunim svoj san igranja u NBA. Hvala Flipu Sondersu i ostatku organizacije na poverenju koje ste mi ukazali. Jedva čekam da se priključim timu i pomognem mu da postane kandidat za titulu. Hvala i mom bivšem klubu Fenerbahčeu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << njegovim igračima i treneru Željku Obradoviću za dve divne godine u Istanbulu i svemu što smo zajedno postigli", rekao je Bjelica za Jahu sports (Yahoo).

Fenerbahče će na ime obeštećenja za zvaničnog MVP-a lige dobiti 625.000 dolara, što je maksimum koji dozvoljava NBA.

Bjelica ima 27 godina, a ;u Fenerbahčeu je u proseku postizao 12 poena i osam skokova po utakmici, uz šut iz igre od skoro 50 odsto. Njega je Minesota izabrala kao 35. na draftu 2010. godine.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.