Bivši učenici platili obnovu terena u OŠ Sonja Marinković

Izvor: Radio 021, 01.Jun.2016, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši učenici platili obnovu terena u OŠ "Sonja Marinković"

Osnovna škola "Sonja Marinković" na Grbavici dobila je obnovljeno košarkaško igralište, zahvaljujući donaciji bivših učenika, fudbalera Sergeja i Vanje Savić-Milinković, kao i njihove majke, bivše košarkašice Milane Savić.

Reprezentativci Srbije i bivša košarkašica su obezbedili novčana sredstva za novu tartan-podlogu i nove table sa koševima na košarkaškom terenu.

Direktor OŠ "Sonja Marinković" Branislav Davidović je istakao da je ovo značajno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ne samo za učenike škole, nego za sve one koji dolaze na teren da se bave sportom.

"Reč je o lepom gestu naših bivših učenika. Teren je sada spreman za školarce, ali i za ostale, imajući u vidu da se tu uveče igra košarka i da je po tom sportu naša škola poznata. Ovo je dar koji treba sačuvati", poručio je Davidović.

Prema njegovim rečima, ovakvi vidovi pomoći su veoma značajni za školu, koja ne može sama da finansira sve što joj je potrebno.

Autor: Dnevnik
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.