Balašević opušta Nikolu Jokića!

Izvor: Kurir, 20.Dec.2014, 07:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balašević opušta Nikolu Jokića!

Ja tako volim crtane filmove, Sombor, Nataliju, volim konje, teren, Balaševića, riblji paprikaš, napisao je Jokić u svom blogu, a onda se okrenuo košarci

Talentovani košarkaš ekipe Mega Leks Nikola Jokić (19) otkrio je da u slobodno vreme sluša pesme Ðorđa Balaševića, te da najviše voli da jede riblji paprikaš.

Visoki centar iz Sombora pisao je blog za zvanični sajt ABA.

- Ja tako volim crtane filmove, Sombor, Nataliju, volim konje, teren, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Balaševića, riblji paprikaš - napisao je Jokić u svom blogu, a onda se okrenuo košarci:

- Volim košarku, volim teren, uzbuđenje pred utakmicu. Košarku shvatam kao ozbiljnu zabavu, kao nešto lepo i verujem da ću na taj način uspeti da sačuvam u sebi onog dečaka s koša koji izlazi na teren zato što voli da igra basket.

Košarkaš kojeg već traže najbogatiji i najbolji timovi Evrope prisetio se ranog detinjstva i dana provedenih u rodnom Somboru.

- Imam dva starija brata, tako sam na terenu odrastao s njima. Sombor je grad širokih ulica sa drvoredima kroz koje još uvek kaska pokoji fijaker. Tako sam jednom i ja kaskao svog konja... Zvao se Dada Kraun. Mnogo sam voleo da izađemo zajedno kada pada sneg.

Nikola Jokić sa zadovoljstvom je istakao da mu u napredovanju mnogo pomaže rad sa trenerom Mega Leksa Dejanom Milojevićem.

(A. R.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.