Izvor: HotSport.rs, 06.Maj.2015, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANEGDOTA: Pogledajte šta je Žarko Paspalj rekao za Hrvate (VIDEO)

Legenda srpske i jugoslovenske košarke Žarko Paspalj bio je gost Blic plusa, gde je ispriačo jednu anegdotu o Evropskom prvenstvu u Atini 1995. godine i “komšijama”.

- Kad smo stigli u hotel, bilo je popodne ili predveče, ušli smo u veliku salu gde nije bilo nikog. U jednom ćošku sedeli su košarkaši Hrvatske, a neko od nas je rekao “Evo našeg B tima”. To se kasnije ispostavilo tačnim. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Jugoslavija je uzela zlato, a Hrvatska bronzu – rekao je Žarko Paspalj uz nadu da se “komšije” neće naljutiti.
Video izjavu Žarka Paspalja za Blic plus možete pogledati OVDE.
hotsport.rs
The post ANEGDOTA: Pogledajte šta je Žarko Paspalj rekao za Hrvate (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.