ABA - Mega preokret u Mitrovici

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2015, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA - Mega preokret u Mitrovici

Tri utakmice četvrtog kola regionalne košarkaške lige odigrane su u petak od 17 časova a pobede su ostvarile ekipe koje su igrale na domaćem terenu. Mega Leks je posle velikog preokreta slavio protiv MZT-a u Mitrovici.

Četiri susreta regionalne košarkaške lige zakazane su za petak, a tri su igrane u terminu od 17 časova. Pobede su odneli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << timovi koji su igrali na domaćem terenu, pa možemo da konstatujemo da smo na Jadranu prisustvovali "domaćinskoj večeri".

Srpski predstavnik Mega Leks ugostio je MZT iz Skoplja i slavio rezultatom 82:70 (8:26, 30:16, 27:15, 17:13) i to nakon velikog preokreta.

Ekipa Dejana Milojevića očajno je otvorila utakmicu pa je na prvu pauzu između četvrtina otišla sa svega osam postignutih poena a 18 poena zaostatka.

Nakon letagričnog otvaranja utakmice usledila je mnogo bolja igra u trećoj i četvrtoj deonici pa je Mega kompletirala preokret i tako stigla do druge pobede u ligi.

Paradoksalno, predstavnika Makedonije srušio je makedonski reprezentativac iz redova Mega Leksa Predrag Samardžiski koji je za 28 minuta na parketu uspeo da postigne 22 poena i zabeleži 10 skokova.

Dvocifren poenterski učinak zabeležili su još Luvavu-Kabaro (15 pts), odnosno Nikola Janković, Nikola Ivanović i Ognjen Jaramaz koji su postigli po 11 poena.

Pored Mega Leksa pobede su večeras zabeležile i ekipe Budućnosti i Krke što znači da posle nekompletnog četvrtog kola samo Crvena zvezda Telekom ima maksimalan skor, s obzirom na to da je Cedevita poražena u Novom Mestu.

Rezultati do sada odigranih mečeva 4. kola ABA lige:

četvrtak

Crvena zvezda Telekom - Tajfun 113:66

petak

Mega Leks - MZT Skoplje 82:70

Krka - Cedevita 85:77

Budućnost - Zadar 78:47

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Druga pobeda u sezoni za Megu

Izvor: TV Arena Sport, 09.Okt.2015

Ponovo pred svojim navijačima u Sremskoj Mitrovici košarkaški klub Mega Leks zabeležili su još jednu pobedu u sezoni. Mega je uz veliki preokret pobedila MZT rezultatom 82:70 i učvrstila četvrto mesto na tabeli ABA lige...Jedna katastrofalna i tri odlične četvrtine bile su dovoljne Mega Leksu...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.