Goca Božinovska: Sin mi se kleo da nije bio ni blizu tuče

Izvor: Blic, 01.Avg.2015, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Božinovska: Sin mi se kleo da nije bio ni blizu tuče

- Svi navodi koji su se poslednjih dana pojavili u medijima su netačni. Mirku apsolutno verujem jer sam ga odgajila tako da, bilo šta da se desi, meni može da kaže - kaže za “Blic” pevačica Goca Božinovska, majka Mirka Šijana.

Mirko Šijan sa majkom Gocom Božinovskom

Prema njenoj tvrdnji, “koliko god stvar bila loša, Mirko joj je uvek sve pričao i kad se pobio i kad je dobio batine”.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kleo mi se da nije bio ni blizu nikakve tuče. Trebalo bi da dođe iz Crne Gore jer je tamo već 14 dana, ne može celo leto da provede na moru.

Nakon incidenta koji se dogodio u ponedeljak uveče, u kojem su trojica mladića išamarala mladog Šijana, Mirko Šijan i Veljko Ražnatović su dovedeni u budvansku policiju da bi dali izjave o tuči.

Mirko i Veljko nisu budvanskoj policiji želeli da otkriju ko su im bili suparnici u tuči u klubu „Trokadero”.

Umesto toga, inspektorima su rekli da će „sukob rešiti sami”, saznaje „Blic”.

Sinovi pokojnog Željka Ražnatovića i Zorana Šijana i ranije su bili u centru medijske pažnje zbog incidenata, ali i zbog svog bliskog prijateljstva.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.