ĐURINA BOMBA: Kleo ponovo u Partizanu

Izvor: Kurir, 22.Dec.2014, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐURINA BOMBA: Kleo ponovo u Partizanu

Ljubimac Grobara Predsednik Partizana najavio veliko pojačanje, a Kurir saznaje da se privode kraju pregovori s Brazilcem koji ima srpski pasoš

Dragan Đurić je na kraju mandata najavio bombu kao zamenu za Petra Škuletića, a Kurir saznaje da je reč o miljeniku Grobara Kleversonu Gabrijelu Kordovi, popularnom Kleu!

Iako je odlazeći predsednik crno-belih želeo da bude tajanstven kad je reč o transferu, otkrivamo da su u Humskoj kontaktirali sa Brazilcem koji ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << srpski pasoš sa ciljem da se vrati u Partizan. Kako se saznaje, Kleo je voljan da prihvati novi ugovor sa crno-belima, pa se sad vode pregovori s njegovim sadašnjim klubom, brazilskim prvoligašem Atletiko Paranaenseom.

- Osećam posebnu ljubav prema Partizanu jer sam tamo toplo dočekan. Ljudi u Beogradu su me sjajno primili, toga nema u Kini, Japanu, pa ni u Brazilu. Zato bih se uvek vratio među crno-bele, ali ne mogu sam da se pozivam i da se reklamiram - nedavno je izjavio Kleo za Novosti i očito tako pokrenuo pregovore.

Isplatio se

PARTIZAN ZARADIO NA KLEU

Klub iz Humske Klea je platio 800.000 evra, a u Kinu je otišao za skoro četiri miliona. Bio je to jedan od najboljih poteza Dragana Đurića otkad je preuzeo predsedničku fotelju Partizana.

Gledajući kroz prizmu finansija, on je zaista moj najbolji potez - izjavio je tad Đurić.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Da li je Đurina "bomba" Kleo?

Izvor: Mondo, 22.Dec.2014

Predsednik Partizana na kraju mandata najavio je pompeznu zamenu za Petra Škuletića, a spekuliše se da bi to mogao biti Brazilac, koji je već nosio crno-beli dres...Foto: MN Press.. Poslednjih dana u Humskoj se naveliko priča o tome ko bi mogao da bude zamena za Petra Škuletića, koji će, sve...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.