Katarina Vučetić: Pogled koji osvaja

Izvor: Story, 30.Avg.2015, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Vučetić: Pogled koji osvaja

Lepa manekenka priznaje da ne voli previše šminke na svom licu, ali da ipak mnogo vremena posvećuje nezi tela, kao i da je zbog posla počela da eksperimentiše s raznim preparatima.

Katarina Vučetić, foto: Dejan Milićević

Menekenka Katarina Vučetić posebnu pažnju posvećuje svom izgledu zato što želi da na njoj sve izgleda perfektno. Zbog toga nekoliko puta mesečno posećuje manikira, ali i frizera, koji joj pomažu da njen izgled bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << savršen. Zanosna brineta otkriva da i pored toga što joj prija da se doteruje, ne voli mnogo da se šminka.

S: Na koji način negujete svoju kosu, odlazite li često kod frizera ili umete i sami da namestite frizuru onako kako želite?

- Volim dugu i zdravu kosu, tako da joj posvećujem dosta pažnje. Redovno odlazim kod frizera i slušam njegove savete kada je reč o kompletnoj nezi. Koristim određene tretmane i redovno se šišam. Kosa mi je zahvalna za feniranje i brzo raste, hvala bogu, tako da uvek mogu da eksperimentišem sa frizurama. Koristim isključivo šampone na biljnoj bazi, bez sulfata i parabena.

S: Umete li sami da se našminkate i da li to često činite? 

- Nisam ljubitelj velike količine šminke, pogotovu ne preko leta. Kad se spremam za specijalne prilike, pozovem svoje prijatelje koji su profesionalni šminkeri, prepustim se i uživam u njihovim čarolijama. Kada se sama šminkam, uvežbana sam, znam šta mi stoji pa taj proces ne traje duže od 15 minuta.

S: Koliko pažnje poklanjate pedikiru i manikiru?

- Volim prirodne nokte, nisam ljubitelj gelova i nadogradnji, tako da sam kod svoje manikirke, kod koje ujedno radim i pedikir, uglavnom tri do četiri puta mesečno.

S: Na koji način negujete svoju kožu, imate li neke posebne preparate?

- Najviše pažnje posvećujem licu, redovno koristim mus za umivanje, dnevnu i noćnu kremu i antirid za predeo oko očiju, kao i serum dva do tri puta nedeljno. Imam jedan fantastičan tretman na biljnoj bazi koji prija mom licu i njega radim jednom nedeljno. Uključuje sve ono što je potrebno, divno nahrani kožu i ona bude baš lepa i glatka. Što se tela tiče, obožavam uljane kupke, mleko nakon tuširanja dok je koža još uvek mokra, redovan trening i masaže.

S: Da li ste pristalica estetske hirurgije? 

- Žena treba da se oseća dobro u svojoj koži, da bude srećna i zadovoljna. Ako je to nešto što nju čini ispunjenom, zašto da ne proba. Bitno je da osluškujemo svoje potrebe. Trenutno ne razmišljam o tome, redovno treniram i radim na svom duhovnom razvoju, tako da sam potpuno zadovoljna svojim telom.

Razgovarao: Danilo Mašojević
Pogledaj vesti o: Katarina Vučetić

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.