Stana “ostavila” Ričarda i udala se za Krisa!

Izvor: Scandal.rs, 28.Apr.2015, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stana “ostavila” Ričarda i udala se za Krisa!

Lepa holivudska glumica srpskog porekla Stana Katić udala se za svog dugogodišnjeg dečka Krisa Brkljača , potvrdio je njen portparol. Kako prenose strani mediji, intimno venčanje je održano tokom proteklog vikenda na dalmatinskoj obali u Hrvatskoj.

Zvezda serije “Kasl u vezi je sa Krisom već mnogo godina, ali se o njemu malo zna. Poznato je da je, kao i Stanina, i njegova porodica emigrirala iz Jugoslavije. Rođen je u Australiji, ali je kao tinejdžer otišao u Ameriku, gde je navodno jedno vreme bio beskućnik.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Udala se Stana Katić!

Izvor: Story, 28.Apr.2015

Zvezda serije Kasl u vezi je sa Krisom već mnogo godina, ali se o njemu malo zna..Stana Katić, foto: Profimedia, Kurir..Lepa holivudska glumica srpskog porekla Stana Katić udala se za svog dugogodišnjeg dečka Krisa Brkljača, potvrdio je njen portparol...Kako prenose strani mediji, intimno venčanje...

Nastavak na Story...

Stana Katić se udala u Dalmaciji

Izvor: Blic, 28.Apr.2015

Holivudska glumica srpskog porekla i zvezda serije „Kasl“ stala je na ludi kamen sa dugogodišnjim partnerom Krisom Brkljačem. Intimno venčanje su organizovali proteklog vikenda u Hrvatskoj...Lepa Stana je uspela da poklopi venčanje sa 37. rođendanom i tako napravi duplo slavlje u Dalmaciji...Iako...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.