Vučić doputovao u Tiranu, grad nadleću helikopteri

Izvor: Večernje novosti, 27.Maj.2015, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić doputovao u Tiranu, grad nadleću helikopteri

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić doputovao je danas pre podne u Tiranu, u dvodnevnu posetu Albaniji, prvu jednog srpskog premijera u istoriji, i to u trenutku delikatnih odnosa dve zemlje, ali i u svetlu cinjenice da je članstvo u EU strateski cilj i Beograda i Tirane.Srpskog premijera na aerodromu je dočekao zamenik premijera Niko Peljesi.Nakon ceremonije svečanog dočeka, premijer Vučić će se sastati sa premijerom Ramom, predsednikom Bujarijem Nišanijem, zatim predsednikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Parlamenta Iljirom Metom i gradonačelnikom Tirane Ljuljzimom Bašom.Sa premijerom u Tiranu optutovala je i potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije,   Evropska Unija

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rama dočekao Vučića ispred palate "Brigada"

Izvor: Blic, 27.Maj.2015

Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se po dolasku u Tiranu sa albanskim premijerom Edijem Ramom...Susret dva premijera u palati Brigada je drugi bilateralni susret Vučića i Rame, ali je reč o prvoj u istoriji poseti jednog predsednika Vlade Srbije albanskoj prestonici...Vučiću je ispred palate,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.