Savez antifašista Vojvodine podržao kandidaturu Saše Jankovića

Izvor: Blic, 22.Feb.2017, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savez antifašista Vojvodine podržao kandidaturu Saše Jankovića

Savez antifašista Vojvodine podržao je kandidaturu Saše Jankovića za predsednika Srbije, preneo je danas pokret Apel 100.

- U njemu smo prepoznali kandidata koji je spreman da se suprotstavi krivotvorenju istorije i daljem devalviranju, nipodaštavanju i negiranju svih rezultata u antifašističkoj borbi za oslobođenje i posleratnom razvitku zemlje - navodi se u saopštenju.

Taj savez je izrazio uverenje da će Janković "uporno raditi na afirmaciji istorijskih istina >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i antifašističkih vrednosti u društvu".

Uverni su i da će Janković obezbediti nezavisnost i odgovornost svih institucija i organa vlasti i time presudno doprineti uvođenju Srbije u red modernih progresivnih država u Evropi i u svetu.

Savez antifašista Vojvodine je najavio i da će "angažovano učestvovati" u aktivnostima, akcijama i manifestacijama koje se organizuju u izbornoj kampanji.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.