Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Maj.2015, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SSSS bira predsednika, kandiduje se i Orbović

Kandidature za predsednika Saveza samostalnih sindikata Srbije, koji će biti izabran na Kongresu 28. maja, do sada su podneli Dragan Zarubica i Jugoslav Ristić, a za tu funkciju ponovo će se kandidovati i aktuelni predsednik SSSS Ljubisav Orbović, potvrđeno je Tanjugu u tom sindikatu.

Rok za prijavu kandidature je 12. maj, a izbor predsednika i nosilaca funkcija u organima tog sindikata vrši se tajnim glasanjem.

Predsednik Samostalnog sindikata zaposlenih u poljoprivredi, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << prehrambenoj, duvanskoj industriji i vodoprivredi Dragan Zarubica i predsednik Veća SSSS Kragujevca Jugoslav Ristić kandidature su podneli prošle nedelje.

Aktuelni predsednik SSSS do sada je dva puta biran na tu finkciju, ali će zbog izmena statuta iz 2009. godine, moći ponovo da se kandiduje.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

SSSS bira predsednika, i Orbović se kandiduje

Izvor: Blic, 04.Maj.2015

Kandidature za predsednika Saveza samostalnih sindikata Srbije, koji će biti izabran na Kongresu 28. maja, do sada su podneli Dragan Zarubica i Jugoslav Ristić, a za tu funkciju ponovo će se kandidovati i aktuelni predsednik S S S S Ljubisav Orbović, potvrđeno je Tanjugu u tom sindikatu...Rok za...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.