Mihajlović: Protivnika Vučićeve kandidature ima i u SNS

Izvor: N1 televizija, 21.Jan.2017, 01:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Protivnika Vučićeve kandidature ima i u SNS

Potpredsednica Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je da protivnika kandidaturi lidera stranke i premijera Aleksandra Vučića za predsednika Srbije ima i u vladajućoj stranci.

U intervjuu za Politku, ona je ponovila ranije iznet stav da bi samo Vučić mogao da "odnese ubedljivu pobedu, čak i u prvom krugu" predsedničkih izbora, a, dodala je, "pobeda je najvažnija".

"Takvih kojima se moja ideja ne sviđa, ima kako u opoziciji, tako i među >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << tajkunima, ali nažalost i u stranci kojoj pripadam", rekla je Mihajlovićeva.

Zorana Mihajlović, koja je i potpredsednica vlade, rekla je da zbog toga napadaju i ljudi iz stranke tvrdeći da predlaže Vučića za šefa države kako bi ga nasledila na mestu premijera.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.