Mihajlović: Pajtić se odrekao Vojvodine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Avg.2015, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Pajtić se odrekao Vojvodine

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da se vojvođanski premijer Bojan Pajtić najavom kandidature za premijera Srbije odrekao Vojvodine i istakla da je ta objava zbog njegovog rada podseća na vic.

Mihajlović koja je i potpredsnica Srpska napredne stranke rekla je novinarima da Pajtića lidera Demorkstke stranke "rezulti koje je postigao ne bi kandidovali ni za koju funkciju".

"Prosečna plata u Vojvodini u poslednjih šest sedam meseci je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << niža nego u ostaku Srbije, a narod da bi za nekoga glasao taj mora nešto i da radi", rekla je Mihajlović.

Ona je poručila Pajtiću da se mora raditi da bi se kandidovao za mesto premijera republičke, ili pokrajinska vlade i istakla da je Pajtićeva jučerašnja objava podseća na vic.

Pajtić je juče u Smederevskoj Palanci najavio da će se kandidovati za republičkog premijera u slučaju vanrednih parlamentarnih izbora.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Pajtić se odrekao Vojvodine

Izvor: Blic, 31.Avg.2015

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da se vojvođanski premijer Bojan Pajtić najavom kandidature za premijera Srbije odrekao Vojvodine i istakla da je ta objava zbog njegovog rada podseća na vic...Mihajlović koja je i potpredsnica Srpska napredne stranke rekla je novinarima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.