Kandidatura je istorijska pobeda Srbije

Izvor: NaDlanu.com, 03.Mar.2012, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kandidatura je istorijska pobeda Srbije

BEOGRAD, 3. marta 2012. (Beta) - Potpredsednici Demokratske stranke ocenili su u subotu da je dobijanje kandidature za članstvo Srbije u Evropskoj uniji nova šansa za poboljšanje kvaliteta života svih gradjana i istorijska pobeda Srbije.

BEOGRAD, 3. marta 2012. (Beta) - Potpredsednici Demokratske stranke ocenili su u subotu da je dobijanje kandidature za članstvo Srbije u Evropskoj uniji nova šansa za poboljšanje kvaliteta života svih gradjana i istorijska pobeda Srbije.Na skupu nazvanom "Evropski korak - dobro za sve" koji je organizovao DS povodom dobijanja statusa kandidata Srbije na beogradskom sajmu prisustvovalo je nekoliko hiljada ljudi.Zamenik predsednika DS Dragan Djilas je istakao da je to prva pobeda Srbije u kojoj nije izgubljen nijedan život, jer su kako je kazao, u srpskoj istoriji sve pobede praćene ljudskim žrtvama."Ovo je pobeda politike koju je započeo Zoran Djindjić i obavezuje nas da svako radno mesto u Srbiji čuvamo mnogo više nego političke funkcije", rekao je Djilas.Potpredsednik DS Bojan Pajtić je kazao da je sticanje statusa kandidata nova prilika koja ne sme da se propusti i dodao da je "Evropa danas za nas stvarnost, a ne samo reč".Potpredsednik DS Dragan Šutanovac je poručio onima koji ne veruju u evropski put Srbije da danas nijedna zemlja u svetu ne funkcioniše izolovano, jer takve zemlje nemaju perspektivu.Potpredsednica DS Jelena Trivan je istakla da je važno da Srbija bude zemlja u kojoj žene mogu da pokažu sve svoje potencijale i u kojoj će biti bolja budućnost za decu.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.