Evropske integracije donose samo štetu

Izvor: NaDlanu.com, 03.Mar.2012, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropske integracije donose samo štetu

BEOGRAD, 3. mart 2012. (Beta) - Predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica ocenio je u subotu da evropske integracije i kandidatura za članstvo u EU Srbiji donose samo štetu i da se dalje urušavanje zemlje može sprečiti samo ako ona postane neutralna.

BEOGRAD, 3. mart 2012. (Beta) - Predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica ocenio je u subotu da evropske integracije i kandidatura za članstvo u EU Srbiji donose samo štetu i da se dalje urušavanje zemlje može sprečiti samo ako ona postane neutralna."Kada uzmemo papir i olovku i izračunamo šta je sve Srbija izgubila na evropskom putu u poslednje četiri godine, i kada je reč o Kosovu i kada je reč o privredi, i kada je reč o daljim pretnjama za urušavanje ustavnog poretka, onda nam zdrav razum nalaže da pronadjemo drugi i bolji put kako bi opstali i normalno razvijali zemlju", rekao je Koštunica.On je to rekao na predstavljanju "Programa razvoja Srbije od 2012. do 2017. godine - Nova industralizacija" u beogradskom Centru Sava.DSS je pozvao gradjane da zajedno stave tačku na, kako je naveo Koštunica, dalja urušavanje zemlje, što je moguće samo ako se uspostavi nova politika."To je moguće ako nova Skupština i nova vlada proglase političku neutralnost Srbije", rekao je Koštunica.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.