Devenport: Članstvo u EU strateški cilj Srbije

Izvor: Prva.rs, 19.Dec.2014, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devenport: Članstvo u EU strateški cilj Srbije

"Mislim da je jasno da je članstvo u EU najveći strateški cilj Srbije i ove vlade", istakao je Devenport novinarima prilikom obilaska Agencije za restutuciju. 

Vlada Srbije je ranije saopštila da je Devenport, koji je učestvovao u raspravi o Informaciji o procesu pridruživanja Evropskoj uniji, visoko ocenio spremnost Srbije da implementira Briselski sporazum i doprinese normalizovanju stanja na Kosovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << i Metohiji.

On je izrazio zadovoljstvo zbog dobre organizacije i uspešnosti Samita premijera Kine i 16 zemalja centralne i istočne Evrope, održanog ove nedelje u Beogradu, navodi se u saopštenju Kancelarije za saradnju sa medijima. 
Izvor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Devenport: Članstvo u EU strateški cilj Srbije

Izvor: Press, 19.Dec.2014

Vlada Srbije i premijer Aleksandar Vučić su na današnjoj sednici Vlade ponovili posvećenost evropskim integracijama, kao i da je to najveći spoljnopolitički cilj Srbije, izjavio je šef delegacije EU u Srbiji Majkl Devenport. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.