ZABRANJENA LJUBAV Čuvarka se u zatvoru upustila u romansu sa OSUĐENIM UBICOM što je SKUPO KOŠTALO

Izvor: Blic, 18.Maj.2017, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZABRANJENA LJUBAV Čuvarka se u zatvoru upustila u romansu sa OSUĐENIM UBICOM što je SKUPO KOŠTALO

Kia Adrusjak (23) punih šest meseci bila je u vezi sa osuđenim ubicom i to u vreme kada je radila kao zavorski čuvar u zatvoru u Mančesteru. Zabranjena ljubav skupo je koštala - osuđena je na osam meseci zatvora.

Kia i njen ljubavnik Šon Bojld upoznali su se u zatvorskoj kantini. Kako piše Dejli mejl, romansa je počela nakon što se on njoj osmehnuo, a ona njemu odgovorila takođe osmehom. Ljubav je planula, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pa je čak za Božić zaljubljeni ubica iz zatvora organizovao da njegova sestra pokloni Kiji poklon karticu na kojoj je bilo 150 evra kredita.

Toko tajne romanse iza rešetaka par je razmenio više od 600 poruka preko mobilnog telefona što zatvorenicima nije dozvoljeno da poseduju. Ipak, on je imao tekefon koji je krio ispod kreveta, pa su vrlo brzo počeli da se dopisuju.

Zatvorska uprava dobila je tri odvojene prijave o njihovoj vezi u decembru 2016. godine. Tada je otkriveno da je Kia svom ljubavniku donosila cigare i čokolade u čijim pakovanjima mu je krišom davala svoje fotografije.

Ona sama tvrdi da je znala da je veza pogrešna zbog čega je tražila premeštaj u drugi zatvor, a njeni advokati na sudu su pokušali dadokažu da ona nije imala nikakav benefit od te veze, da se ona dogodila u teškom trenutku po nju i da je planirala da je prekine.

Bojd je inače na robiji jer je 2009. godine izbo na smrt 16-godišnju studentkinju nakon svađe. Pravo na uslovnu slobodu stiče tak nakon 11 godina zatvora.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.