Sreća ovog psa je bila najveća kad je upoznao Deda Mraza! FOTO

Izvor: Svet plus, 08.Dec.2016, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sreća ovog psa je bila najveća kad je upoznao Deda Mraza! FOTO

Svako od nas ima onu neku osobu koju bi jako voleo da upozna. Za jednog psa ta osoba je bila ni manje ni više nego Deda Mraz!

Naime, pas Kia ima svoju omiljenu igračku, a to je Deda Mraz. Zazo su njeni vlasnici odlučili da je odvedu u tržni centar gde će upoznati upravo njega. Kako objašnjavaju, kada ga je videla, Kia je bila veoma uzbuđena, a kad su je stavili da sedne pored njega, gledala ga je smireno i kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da joj je bilo neverovatno šta joj se dešava. Oni su planirali da ovu sliku objave na društvenim mrežama, kako bi njihovi prijatelji mogli da je vide, ali je onda slika krenula da se širi internetom i svi su bili oduševljeni.

Baš kao što je Kia oduševljena na ovoj slici:

My dogs favorite toy is Santa, so we brought her to see him pic.twitter.com/vPl6YMyOIz

— John (@jjmontaldo) November 23, 2016

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.