Red Dot nagrade za dizajn: Čak tri priznanja modelima kompanije Kia (FOTO)

Izvor: BKTV News, 19.Apr.2017, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Red Dot" nagrade za dizajn: Čak tri priznanja modelima kompanije Kia (FOTO)

Kia je na ovogodišnjem "Red Dot" konkursu za dizajn osvojila tri nagrade i to za modele Optima Sportswagon, Niro i novi Rio.

Kia Optima Sportswagon, hibridni krosover Niro i potpuno novi Rio pobedili su u svojim kategorijama.

Optima Sportswagon osvojila je najprestižniju nagradu "Najbolji od najboljih".

#KiaNow Proudly present #Kia #Optima sportswagon winning Red Dot Award! @gearpatrol >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << https://t.co/R4g2zFKuh7 pic.twitter.com/2lp9YF1ywQ

Karavan verzija Optime uspešno nastavlja priču sestrinske limuzine, kojoj je 2016. takođe pripalo priznanje "Najbolji od najboljih".

Niro je pohvaljen zbog posvećenosti detaljima.

#KiaNow #Kia #Niro assures you a fun drive! via @AutoWNews https://t.co/VXnXUh7CPc pic.twitter.com/IzUG9HjIs3

Kia Niro spaja praktične prednosti i privlačan izgled kompaktnog krosovera sa elegantnim stilom zbog čega odskače iz gomile konzervativnijih hibridnih modela, kaže se u obrazloženju nagrade za dizajn ovog modela.

Potpuno novi Rio, koji je takođe nosilac ovogodišnjeg Red Dot priznanja, osetno se razlikuje od prethodnika.

#KiaNow Keep yourself up to date with 2017 #Kia #Rio via @thenewswheel https://t.co/BDgX5bMm9L pic.twitter.com/ZGK4xb1bpN

Za ovaj automobil, povodom osvajanja nagrade za dizajn, rečeno je da kupcima nudi novi dizajn i modernu, ali funkcionalnu kabinu, sa najsavremenijim tehnologijama iz oblasti multiedijalnih sistema i bezbednosti.

Duža hauba i uspravniji C stub daju autu agresivniji izgled, a prema vozaču usmeren kokpit nudi inovativan i ergonomičan dizajn.

POČETAK NOVE ERE: Meklaren predstavio model 720S (FOTO, VIDEO)

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.