Izvor: Nezavisne Novine, 23.Maj.2017, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo vozač automobila kia

TUZLA - Četrdesetdevetogodišnji vozač automobila kia čiji su inicijali M.S. iz Gračanice poginuo je u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu u mjestu Dobošnica, opština Lukavac, dok je vozač alfa romea N.I. /31/ iz Kalesije povrijeđen, saopšteno je danas iz Ministartva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Nakon saobraćajne nesreće, oba vozača su prevezena u Službu hitne medicinske pomoći Doma zdravlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Lukavac, gdje su ljekari konstatovali smrt lica M.S, dok je N.I. upućen u Univerzitetski klinički centar Tuzla, gdje je ustanovljeno da je lakše povrijeđen.

Policija je izvršila uviđaj i radi na dokumentovanju ove jučerašnje saobraćajne nesreće.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.