Pakjao postao košarkaš i trener

Izvor: B92, 30.Avg.2014, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pakjao postao košarkaš i trener

Osmostruki svetski šampion u boksu Mani Pakjao postao je trener i igrač Kia Motors tima na Filipinima.

Pakjao je poznat po svojim uspesima u ringu, a sada želi da u istom ritmu nastavi i na košarkaškom terenu.

Iako je njegovo imenovanje za trenera, koji će povremeno i igrati, veliko iznenađenje, Pakjao je veoma ozbiljno pristupio svom novom poslu.

Prvi zadatak mu je da sastavi dobar tim, a njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prvi pik je Meta Vorld Pis, ili Pandas frend, ili Ron Artest.

Mediji na Filipinima ističu da se Pakjao nada da će zahvaljujući prijateljstvu sa nekadašnjim najboljim defanzivnim igračem NBA lige uspeti da ga privoli da se priključi njegovom timu.

Meta Vorld Pis je nedavno potpisao sa kineski Sičuan Blu Vejls, tako da je teško da će moći da se odazove Pakjau u skorije vreme.

O košarci na Filipinima više pročitajte u našem specijalu posvećenom Mundijalu u Španiji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.