Najavljen specijalni Kia Sportage Axis edition model

Izvor: Moto.rs, 02.Jul.2015, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najavljen specijalni Kia Sportage Axis edition model

Kia je predstavila Sportage Axis Edition, specijalni model koji je već dostupan za naručivanje. Model ograničene edicije dolazi sa standardnim krovnim vođicama, crnom sjajnom rešetkom motora sa hromiranim okvirom, LED svetlima za dnevnu vožnju, zadnjim LED svetlima i sa na krovom postavljenom antenom.

Ova oprema takođe uključuje automatska glavna svetla odnosno električne bočne retrovizore koji se sami sklapaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << sa LED indikatorima.

Kabina vozila je dobila sedišta sa crnom kožom sa kontrastnim sivim mikrofiber umecima, svetlo sivim umecima na vratima, crnom unutrašnjom stranom krova odnosno crnim tapacirungom B i C stubova.

Ovaj model će biti ponuđen sa 1.6L GDI benzinskim motorom koji razvija 133ks snage i 165Nm obrtnog momenta odnosno sa 1.7L dizel motorom koji razvija 114ks snage i 260Nm obrtnog momenta.

Oba su modeli sa pogonom na prednje točkove pri čemu ih karakteriše šestostepena manuelna transmisija povezana sa kompanijinim inteligentnim Stop&Go sistemom.

foto © Kia

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.