Kia predstavlja Optima T-Hybrid koncept i osvežene Rio i Venga modele

Izvor: Moto.rs, 19.Sep.2014, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kia predstavlja Optima T-Hybrid koncept i osvežene Rio i Venga modele

Kia je najavila predstavljanje različitih modela u toku održavanja ovogodišnjeg sajma automobila u Parizu, a među prvima će biti osveženi Rio.

Ovaj model karakterišu novi branici, redizajnirana maska kao i restilizovani točkovi. Za enterijer je obezbeđen novi audio sistem, unapređena navigacija i dodatne hromirane ukrasne komponente. Na teritoriji Evrope Rio će biti dostupan sa različitim motorima koji će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << upareni sa petostepenom ili šestostepenom manuelnom ili opcionom četvorostepenom automatskom transmisijom. Ovaj proizvođač planira i predstavljanje osveženog Venga modela koji odlikuje veća maska, LED dnevna svetla kao redizajnirana LED zadnja svetla uz nove 16“ i 17“ aluminijumske točkove. Sa druge strane, Optima T-Hybrid daje uvid u potencijalni novi model. Odlikuje ga 1.7L CRDi turbodizel motor, mali elektromotor kao i 48V baterija.

foto © Kia

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.