Kia predstavila svoje Super Bowl reklamu u kojoj se pojavljuje Pirs Bronsan

Izvor: Moto.rs, 28.Jan.2015, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kia predstavila svoje Super Bowl reklamu u kojoj se pojavljuje Pirs Bronsan

Odbrojavanje do Super Bowl utakmice se nastavlja pri čemu je kompanija Kia izdala svoju 60 sekundi dugu reklamu koju će emitovati u toku ove utakmice a u kojoj se pojavljuje glumac Pirs Bronsan koji je ranije glumio tajnog agenta 007.

Nazvana Unexpected, ova reklama prikazuje Bronsana koji razgovara sa svojim agentom koji mu ugovara relativno dosadnu reklamu za Kia Sorento model. Međutim, tada kreće prava zabava i Bronsan mora da iskoristi sve što je naučio igrajući tajnog agenta 007 da bi reklamu priveo kraju. Veoma zanimljiva reklama, svakako jedna od najboljih u dosadašnjem delu godine.

foto © Kia
Pogledaj vesti o: KIA

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.