Kia crossover hybrid na tržištu za dve godine

Izvor: Autorepublika.rs, 30.Okt.2014, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kia crossover hybrid na tržištu za dve godine

Britanski mediji došli su do internih informacija, o tome da će KIA 2016te izbaciti svoje hibridno SUV vozilo. Novi model će gađati Toyota Prius segment i biće i izgrađen u pravcu malog sportskog terenca umesto klasičnog SUV-a. Dužina vozila iznosiće 4350mm što je znatno duže u poređenju na Soul model (4105mm) a opet kraće od modela Sportage (4445mm).

Crno bela unutrašnjost će biti inspirisana onome što se dalo videti u Optima modelu za 2016tu, sa centralno pozicioniranim ekranom na dodir.

Spencer Cho je napomenuo da će ovo koncept vozilo biti bazirano na potpuno novoj platformi, koja će pored 1.6 benzinskog motora biti „pogurana“ elektromotorom čija kombinovana potrošnja ne bi smela da pređe više od 4.7 litara na 100 KM.

Više informacija uskoro.
Pogledaj vesti o: KIA

Nastavak na Autorepublika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.